Ισοβίτης προσφέρεται να παρέχει προστασία στον Λευκαρίτη έναντι αμοιβής

Article featured image
Article featured image

Μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλειά του, παρέχοντας προστασία εντός των Κεντρικών Φυλακών, φέρεται να ζήτησε ισοβίτης από το περιβάλλον του κατηγορούμενου επιχειρηματία από τη Λάρνακα Κωνσταντίνου (Άκη) Λευκαρίτη, εκμεταλλευόμενος προφανώς τις επιθετικές συμπεριφορές και διαθέσεις που αντιμετωπίζουν άτομα που καταδικάζονται για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Σημερινής», ο ισοβίτης φέρεται να προσέγγισε το οικογενειακό περιβάλλον του Λευκαρίτη, αφού ο ίδιος βρίσκεται σε απομονωμένη πτέρυγα, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που υπάρχουν για τη σωματική ακεραιότητά του.

Τους έβαλαν σε ειδική πτέρυγα

Ο 57χρονος Άκης Λευκαρίτης, όπως και ο 35χρονος συγκατηγορούμενός του, Νίκος Νικολάου, από την Ορόκλινη, έχουν τοποθετηθεί στην ειδική πτέρυγα υψίστης ασφαλείας 4Α (κάποιοι τη λένε και σουίτα), μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον τους για σεξουαλική εκμετάλλευση δυο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 14 και 15 ετών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σ», η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις σε βάρος των δυο υποδίκων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει η ανησυχία ότι, ενδεχομένως, κατάδικοι να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν τον «άγραφο νόμο» των φυλακών, που προβλέπει ξυλοδαρμούς και άλλα βασανιστήρια σε άτομα που καταδικάζονται για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα σε ανήλικα πρόσωπα.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ