Άκυρο το κάμπινγκ για το Ποτάμι

Article featured image
Article featured image

Εγκατέλειψε τελικά το Ποτάμι την ιδέα να πραγματοποιήσει το πρώτο του, Ιδρυτικό Συνέδριο σε κάμπινγκ της Θράκης, με τους συνέδρους να διαμένουν σε σκηνές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το μέγεθος της ανταπόκρισης, σε συνδυασμό με το κοινό αίτημα πολλών να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο σε σημείο με οικονομικότερη πρόσβαση, οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στην απόφαση το συνέδριο να γίνει τελικά στο Τεχνολογικό Πάρκο του Λαυρίου. Οι ημερομηνίες, 27 με 29 Ιουνίου, παραμένουν οι ίδιες.

Να σημειωθεί ότι πάνω από 7.500 είναι τελικά οι φίλοι του Ποταμιού, οι οποίοι εμπλέκονται ενεργά στις προσυνεδριακές εργασίες, ενώ εκατοντάδες συμμετέχουν καθημερινά σε όλη την Ελλάδα σε περιφερειακές συνελεύσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

H Τέιλορ Σουίφτ θα γίνει η δεύτερη νεότερη δημιουργός που μπαίνει στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών

Article featured image

Άνδρας υποδυόταν τον πιλότο για να ταξιδεύει δωρεάν

Article featured image

Φουτουριστικά κτήρια, πύργοι και τουριστικές εγκαταστάσεις: Τα δυστοπικά σχέδια των ΗΠΑ για τη «νέα Γάζα»