Ένα άκρως ελληνικό ψητοπωλείο μοσχομύρισε τη Λεμεσό

Article featured image
Article featured image

Ήρθε από την Ελλάδα και έδωσε άλλο αέρα στο γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού, κάνοντας το διάσημο ελληνικό γύρο, το σουβλάκι και πολλά άλλα κρεατικά τη νέα εμμονή των Λεμεσιανών!

Ο λόγος για το ψητοπωλείο «Λάδι & Ρίγανη», που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λεμεσού, τη Λεωφόρο Μακαρίου.

Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα, η οποία πριν «εμφανιστεί» στη Λεμεσό, λειτούργησε αρχικά στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού όπως Σόφια, Μπέρμιγχαμ και Φρανκφούρτη. Κι όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για ό,τι μας προσφέρει.

Ο χώρος του από εμφάνιση… παίρνει άριστα. Απλός και συνάμα εντυπωσιακός, μοντέρνος, με ψηλά τραπέζια αλλά και χαμηλά (τόσο εντός όσο και εκτός)… μοσχοβολά από μακριά λάδι και ρίγανη!

Σημείωσε λοιπόν τι διλήμματα θα έχεις να αντιμετωπίσεις σαν φτάσεις στο κατώφλι του: γύρο, σουβλάκια και χειροποίητες πίτες, κοκαλάκια, μπριζόλες, δάχτυλα μανιταριών, τηγανητό χαλούμι με μαρμελάδα ντομάτας, κεμπάπ Ανατολής, λαχανικά σχάρας, φυσικά φρέσκες παπατούλες κ.ά.! Λεωφ. Μακαρίου Γ΄ 163. Πληρ. 77778005.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ