18 και 19 ετών τα τραγικά θύματα του «μπαλκονάτου» σεξ

Article featured image
Article featured image

Ένα ζευγάρι εφήβων βρήκε τραγικό θάνατο καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυκατοικίας στο νότιο Λονδίνο ενώ προσπαθούσε να κάνει σεξ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 19χρονη Ρωσίδα Αναστάζια Τούτικ και ο 18χρονος Μεξικανός Μιγκέλ γνωρίστηκαν σε πάρτυ για το τέλος της εξεταστικής περιόδου στο κολέγιο Bellerbys.

«Το αγόρι είχε σηκώσει ψηλά το κορίτσι και προσπαθούσε να τη στερεώσει στο κάγκελο, ενώ συνέχιζε τη σεξουαλική πράξη. Την ανέβασε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται... μπρος- πίσω. Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Έχω δει αρκετούς ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι τους και υπέθεσα ότι αυτό θα συνέβαινε και τώρα και θα γυρνούσαν στο διαμέρισμα τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο. Εμείς απλά ουρλιάξαμε» δήλωσε ο γείτονας και μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος Σάμσον Ογκουντάγιο.

Ο κ. Ογκουντάγιο έσπευσε στο σημείο που κείτονταν το ζευγάρι, κάλεσε ασθενοφόρο αλλά ότι πολύ αργά. Οι φίλοι των εφήβων βρίσκονταν σε κατάσταση υστερίας και σύμφωνα με μάρτυρες ήταν επίσης σε κατάσταση μέθης. Ο Αλφόνσο, επίσης από το Μεξικό, είπε ότι η Αναστάζια και ο Μιγκέλ γνωρίστηκαν στο πάρτι. «Του άρεσε και αυτή ανταποκρίθηκε και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι για να ερωτοτροπήσουν με την ησυχία τους. Ήταν ολομόναχοι στο μπαλκόνι». 

Η Αναστάζια ήταν από τις καλύτερες μαθήτριες στο κολέγιο και τον Σεπτέμβριο θα ξεκινούσε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Ο Μιγκέλ είχε έρθει στο Λονδίνο για καλοκαιρινά μαθήματα αγγλικών και ήθελε να σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ