Πέθανε τελικά η Πόπη

Article featured image
Article featured image

Μόλις λίγες μέρες πριν γράφαμε για αυτή, ως τη γηραιότερη εν ζωή γάτα του κόσμου. Η Poppy ή Πόπη από το Ντόρσετ του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία τον Φεβρουάριο είχε κλείσει τα 24, απεβίωσε. Τις τελευταίες μέρες λάμβανε αντιβίωση, μετά από κάποια μόλυνση που έπαθε μέσω του νερού, ενώ φαινόταν πλέον να έχει χάσει τις δυνάμεις της.

Γεννήθηκε την ίδια μέρα που αποφυλακίστηκε ο Νέλσον Μαντέλα. Πριν περίπου ένα μήνα, οι ιδιοκτήτες της δήλωναν ότι μυστικό της μακροζωίας της ήταν το γεγονός ότι κινούταν συνεχώς, ενώ έτρωγε κεμπάπ, ψάρι αλλά και αρκετό φαστ φουντ.

Η Πόπη τελικά δεν κατάφερε να γίνει η γηραιότερη γάτα όλων των εποχών, ρεκόρ το οποίο κατέχει μία γάτα από το Όστιν του Τέξας, στις ΗΠΑ, καθώς έζησε 38 χρόνια και 3 ημέρες, πριν πεθάνει το 2005.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το ελληνικό νησί που «είναι κρίμα» να αγνοούν οι τουρίστες

Article featured image

Η Χριστίνα Χριστόφια, από τη σκηνή του ΘΟΚ, μίλησε για όσα όλοι αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε

Article featured image

Μέχρι το 2064 θα είμαστε οι μισοί πάνω σ’ αυτή τη Γη