Είναι οι σπορνοσέξουαλ οι νέοι μετροσέξουαλ;

Article featured image
Article featured image

Πριν από 20 χρόνια ο Μαρκ Σίμπσον εισήγαγε τον όρο μετροσέξουαλ για να χαρακτηρίσει άνδρες που πρόσεχαν πολύ την εμφάνιση τους, ξυρίζονταν, έβαζαν σκουλαρίκι κτλ. Σήμερα, το μετροσέξουαλ μπροστά στη νέα μόδα, στη νέα «λαίλαπα» που θα κυριαρχήσει μοιάζει πολύ ματσό.

 

«Spornosexual» είναι ο επιστημονικός όρος και οι σπορνοσέξουαλ άνδρες είναι αυτοί που πλασάρουν με θέρμη τον ημίγυμνο εαυτό τους με selfies, έχουν τατουάζ, piercings, γενειάδα και κάποιοι φοράνε το μαγιό-μισό τάνγκα που βλέπετε στην φωτογραφία, ή ακόμα καλύτερα το μαγιό που έκανε μόδα ο Σάσα Μπάρον Κόεν ως Μπόρατ. Όπως αναφέρει η Telegraph ο όρος έχει να κάνει με άνδρες που επιδεικνύουν τη γύμνια τους και τα ρούχα είναι όσο πιο λίγα γίνεται.

Μάλιστα, η εφημερίδα έχει κάνει και κουίζ σε περίπτωση που έχεις ανησυχήσει και θες να δεις αν είσαι σπορνοσέξουαλ. Αν ανεβάζεις φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζεσαι και τσεκάρεις διαρκώς τα like, αν φοράς μπλούζες με V, αν το έχεις ρίξει στην πρωτεΐνη κάθε πρωί τότε σίγουρα έχεις τα πρώτα συμπτώματα...

Κάνε το κουίζ εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ