Η Μαντώ στο Red

Article featured image
Article featured image

Τι να πρωτοαναφέρουμε για τη Μαντώ; Για την καλλίφωνη καλλιτέχνιδα που έχει στο ενεργητικό της τεράστιες μουσικές επιτυχίες κυρίως στη δεκαετία του '90 («Στοιχηματίζω», «Για όλες τις φορές», «Δανεικά», «Εμείς»), που μετρά συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως Μαρινέλλα, Δημήτρη Μητροπάνο, Τόλη Βοσκόπουλο, Δήμητρα Γαλάνη, Πασχάλη Τερζή, Τάνια Τσανακλίδου κ.ά., ενώ έχει συνεργαστεί ακόμα και με μερικούς από τους σημαντικότερους συνθέτες και στιχουργούς όπως Γιάννης Σπανός, Γιώργιος Χατζηνάσιος Γιώργιος Χατζηνάσιος, Φοίβος, Αλέξης Παπαδημητρίου, Γιώργος Θεοφάνους, Στέφανος Κορκολής, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και πολλούς ακόμα. Επίσης δικά της τραγούδια έχει δώσει και σε άλλους ερμηνευτές όπως ο Πασχάλης Τερζής και η Κατερίνα Κούκα σε ένα από τα οποία στίχους έγραψε ο Γιάννης Πάριος.

Η Μαντώ άλλωστε μεγάλωσε μέσα στη μουσική καθώς είναι κόρη του πιανίστα της τζαζ Νίκου Σταματόπουλου και της σοπράνο της λυρικής σκηνής Μαίρης Απέργη. Οπότε πέρα από την επιρροή μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον μια και όλοι ασχολούνται με τη μουσική, το «μικρόβιο» της μουσικής της έχει ήδη μεταδοθεί γονιδιακά.

Η ίδια λοιπόν, μετά από τη μικρή αποχή που είχε από τα καλλιτεχνικά πράγματα (η οποία συνέπεσε και με την κρίση στη μουσική βιομηχανία), επανέρχεται δυναμικά και μας εκπλήσσει και πάλι με το νέο της τραγούδι, που φέρει τον τίτλο «Πολύπλοκα»! Τελευταία μάλιστα την είδαμε να τραγουδά στη μεγάλη συναυλία του Φοίβου, να συμμετέχει σε τηλεοπτικά σόου («Your Face Sounds Familiar») και να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά!

Παλιές και αγαπημένες επιτυχίες αλλά και τη νέα της δουλειά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Μουσική Σκηνή Red στη Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες 22 767711.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ