#anaskopisi 11-16/06/2014

Article featured image
Article featured image

Οι πλούσιοι που κατέστρεψαν τους φτωχούς

Από τα 525 εκατομμύρια ευρώ των οφειλών στο Φόρο Εισοδήματος, τα 165 εκατ. οφείλουν μόνο 127 άτομα. Και όμως οι 127 είναι πιθανότατα οι πιο ισχυροί παράγοντες σε αυτόν τον τόπο, αυτοί που νταραβερίζονται με Βουλευτές και Υπουργούς.

Παιδότοποι-παγίδες

Σοβαρό τραυματισμό 5χρονου σε παιδότοπο στο Παραλίμνι είχαμε την περασμένη βδομάδα. Η επιχείρηση «παιδότοπος» είναι στα πάνω της, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που σέβονται τα παιδιά και φροντίζουν να τηρούν τις προδιαγραφές.

ΚΥΠΡΟΣ 2014

35χρονη ξεψύχησε μόνη και αβοήθητη σε μια γωνιά σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού! Αυτή είναι η νέα Κύπρος που κάποιοι έφτιαξαν για εμάς, χωρίς εμάς.

ΣΕΞ στο πεζοδρόμιο;

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα. νεαρό ζευγάρι Κυπρίων έκανε σεξ στο πεζοδρόμιο μπροστά σε ανήλικα! Τελικά πήραμε πολύ τρελούς ρυθμούς.

Μια τρύπα στο νερό

Η Αστυνομία έκανε γιγαντιαία επιχείρηση για να χτυπήσει τον υπόκοσμο στην επαρχία Λάρνακας. Μετά το νταβαντούρι το μόνο που προέκυψε ήταν ένα πιστόλι. Ας ελπίσουμε μόνο να μην ήταν πλαστικό παιχνίδι.

Πάει για κλείσιμο το ΡΙΚ 2

Τέλος εποχής για το ΡΙΚ2! Το κανάλι με ποσοστά ισάξια αυτών που αναγράφονται σε συσκευασίες γιαουρτιού διαίτης έκανε τον κύκλο του. Με αυτά τα δεδομένα το ΡΙΚ1 μπαίνει με τη σειρά του στο μικροσκόπιο (βλ. ΕΡΤ).

 

Ο πιο γλυκός ληστής

Ληστεία για κλάματα είχαμε σε ζαχαροπλαστείο στη Λευκωσία! Ο άθλιος ληστής πρόταξε όπλο, ωστόσο η πωλήτρια του πέταξε δίσκο με γλυκίσματα με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

*Η φωτογραφία του παιδότοπου είναι τυχαία και καμία σχέση δεν έχει με τον ατυχές συμβάν στο Παραλίμνι


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ