Είναι το Landhaus Kitchenbar και είναι στη Λάρνακα

Article featured image
Article featured image

Ένα παλιό σπίτι στη Λάρνακα, διακοσμημένο με απλότητα και λεπτό γούστο, φιλοξενεί το ολοκαίνουργιο εστιατόριο της πόλης με το όνομα Landhaus Kitchenbar.

 

Οι τρεις αίθουσες τού προσδίδουν ένα πιο προσωπικό-ζεστό ύφος. Εξ ου και θα λέγαμε πως το Landhaus Kitchenbar είναι το ιδανικό εστιατόριο για μικρά πάρτι και χαλαρά δείπνα με καλή μουσική.

Επιπλέον, διαθέτει ντεκ και αυλή για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Σε ότι αφορά στο μενού, αυτό αποτελεί ένα συνδυασμό μεσογειακών και γερμανικών γεύσεων, ενώ περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένα κρασιά, μπύρες σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά platters για την παρέα.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου, Βασίλης Ζαμπάς, κουβαλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της γαστρονομίας, τόσο στην Κύπρο και την Ελλάδα όσο και σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε γρήγορη, φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση, σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα. Να προσφέρουμε προσεγμένα πιάτα, σε λογικές τιμές, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά. Όλα αυτά να δένουν αρμονικά με καλή και ποιοτική μουσική, για αξέχαστες βραδιές. Για μας ο πελάτης είναι βασιλιάς».

Στο χώρο υπάρχουν μεγάλες οθόνες για ζωντανή μετάδοση αθλητικών γεγονότων.

Landhaus Kitchenbar Ελλησπόντου 1, Λάρνακα. Τρ-Πεμ 19.00-22.00, Παρ-Κυρ 19.00-23.30. Πληροφορίες 99407193 ή στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ