Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ και τον πουλάνε

Article featured image
Article featured image

Άγνωστοι αφαίρεσαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ και επιχειρούν να τον πουλήσουν έναντι 48 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild-Zeitung, την περασμένη εβδομάδα, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύθηκε για ένα εξάμηνο ο Μίχαελ Σουμάχερ, κατέθεσε μήνυση για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για τις δυο πρώτες σελίδες του φακέλου του Σουμάχερ από τις 10 συνολικά.  

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, η Σαμπίνε Κεμ, προειδοποίησε χθες σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι «η αγορά εγγράφων/δεδομένων, καθώς και η δημοσίευσή τους, είναι παράνομη».

«Εδώ και μερικές ημέρες, έγγραφα/δεδομένα που έχουν κλαπεί, ο κάτοχος των οποίων ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ιατρικό φάκελλο του Μίχαελ Σουμάχερ, προσφέρονται σε ορισμένους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης έναντι αντιτίμου. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε εάν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Αλλά το γεγονός είναι ότι τα έγγραφα είναι κλεμμένα. Η κλοπή έχει καταγγελθεί. Έχει γίνει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ