Γεύμα γκουρμέ σε άστεγους προσέφερε Κινέζος μεγιστάνας

Article featured image
Article featured image

Γεύμα γκουρμέ σε άστεγους της Νέας Υόρκης προσέφερε Κινέζος μεγιστάνας σε γνωστό εστιατόριο στο Σέντραλ Παρκ.

Ο 46χρονος Τσεν Γκουανμπιάο έκανε σε εκατοντάδες άστεγους το τραπέζι με φιλέτα τόνου και φιλέ μινιόν, αφού πρώτα είχε κάνει γνωστή μέσω διαφημιστικών καταχωρίσεων σε εφημερίδες της πόλης, την πρωτοβουλία του. Στην καταχώριση αυτή καλούσε τους «φτωχούς και άπορους Αμερικανούς» σε μεσημεριανό γεύμα στο πάρκο.

Όσοι πήγαν τελικά έφαγαν το γεύμα τους υπό τους ήχους του «εθνικού ύμνου» της φιλανθρωπίας, του τραγουδιού «We Are the World».  

Ο ίδιος δε, κατέφτασε κρατώντας ένα  πιστοποιητικό το οποίο βεβαιώνει ότι είναι ο «μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στον κόσμο» και ανακοίνωσε μέσω ζητωκραυγών ότι θα μοιράσει και από 300 δολάρια σε κάθε παρευρισκόμενο.

 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ηλικιωμένη έμεινε εγκλωβισμένη στο μπάνιο για εννέα ημέρες

Article featured image

«Θα επέλεγα ξανά σπουδές στη Νοσηλευτική χωρίς δεύτερη σκέψη»

Article featured image

300 άνθρωποι πήγαν σε ένα πάρκο για να μην κάνουν απολύτως τίποτα