Βρήκαν τον Ξηρό... έχασαν τον Ξηρό

Article featured image
Article featured image

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόδουλο Ξηρό βρέθηκαν αστυνομικοί που την περασμένη εβδομάδα έκαναν περιπολία στο Παλαιό Φάληρο, όμως ο επικηρυγμένος φυγάς τους αντιλήφθηκε, κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό που οδηγούσε και «χάθηκε» στα στενά της περιοχής.

 

Σύμφωνα με το Έθνος, ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και έχει μακρύνει τα μαλλιά του.

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό και η προσπάθεια εστιάζεται στον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησε ο καταζητούμενος, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

Η τελευταία εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν δεκαπέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν επέστρεψε από άδεια στις φυλακές Κορυδαλλού. Στις 20 Ιανουαρίου δημοσίευσε βίντεο-μανιφέστο στο διαδίκτυο, με το οποίο ανακοίνωνε την επιστροφή του στην ενεργό δράση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ