#anaskopisi 24-30/06/2014

Article featured image
Article featured image

Αναγκαία τα G3 στα σπίτια εφέδρων

Μας κούφανε ο Υπουργός Άμυνας με την ατάκα του ότι «τα G3 είναι αναγκαία στα σπίτια εφέδρων». Με έναν νεαρό και θεωρητικά σύγχρονο Υπουργό, αναμέναμε επιστροφή των όπλων στην ΕΦ και αναθεώρηση της διαδικασίας. Ας μας πει ο Υπουργός πόσους Τούρκους έχουν σκοτώσει τα G3 και πόσους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ανήσυχος ο Αρχιεπίσκοπος για την Τράπεζα Κύπρου

Δεν είναι λιγάκι περίεργο στη νήσο Κύπρο ο Αρχιεπίσκοπος να τοποθετείται επί οικονομικών θεμάτων; Τελικά, ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της εκκλησίας;

ΕΛΑΜ: Άμεση εκδίωξη των βρετανικών βάσεων

Εκ των πραγμάτων εν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους. Από την άλλη είναι κάτι ατάκες που δεν περνούν απαρατήρητες! Απλά εκτός τόπου και χρόνου.

Φάνος Καλοψυδιώτης! Δεν είμαι νονός, γράφω στίχους

Που ‘σαι ρε μεγάλε. Να σε δω να γράφεις στίχους για Βανδή και Κοκκίνου και ας πεθάνω! Καλά έχουμε ξεφύγει!

Λιμουζίνες: Στοιχίζουν στο κράτος 24 εκατομμύρια το χρόνο!

Γονάτισε ο φορολογούμενος για τις λιμουζίνες των πιο ακριβοπληρωμένων παρακαλώ αξιωματούχων του κράτους. το κορυφαίο είναι ότι το κόστος για service της λιμουζίνας είναι ισάξιο του κόστους αγοράς ενός αυτοκινήτου για τον μέσο Κύπριο πολίτη.

Στραγγάλισαν 15 γατάκια στον Στρόβολο!

Συνεχίζονται οι κτηνωδίες κατά των ζώων. Μετά το κρούσμα στον Πρωταρά, οι ανεγκέφαλοι έδρασαν σε πάρκο της Λευκωσίας στραγγαλίζοντας 15 γατάκια.

Απόλυση παρουσιάστριας στο ΡΙΚ!

Αντιδρά η συντεχνία των Τ/κ δημοσιογράφων για την πρόσφατη απόλυση παρουσιάστριας στο ΡΙΚ η οποία είδε την έξοδο για «κομπίνα» με τις κάρτες καταγραφής των ωρών εργασίας. Η τιμωρία ήταν όντως παραδειγματική, ας ελπίσουμε ότι οι ΡΙΚάδες θα βάλουν μυαλά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ