Όταν ο Νάβας αποκρούει μπαλάκια τένις με 160 χλμ./ώρα

Article featured image
Article featured image

«Και καναπέ να έριχναν στον Καρνέζη, θα έπεφτε από την άλλη». Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι στην Ελλάδα έχουν αναγάγει το twitter σε επιστήμη και ότι το χειρίζονται καλά όσο σε καμιά άλλη χώρα ανά την υφήλιο; Αυτό το tweet είναι μόνο ένα από τα πολλά που έκαναν την εμφάνισή τους αμέσως μετά την ήττα (στα πέναλτι) της Εθνικής, διακωμωδώντας το τι έγινε στο παιχνίδι. Μάλιστα, ένα άλλο έλεγε «ένα αστείο είπα στον Καρνέζη και ούτε αυτό το έπιασε».

 

Την ίδια ώρα που οι εξ Ελλάδος κάνουν χιούμορ με τον Έλληνα τερματοφύλακα που δεν απέκρουσε κανένα πέναλτι, στο ίντερνετ κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει την ξεχωριστή προπόνηση του Νάβας.

Συγκεκριμένα, ο Νάβας δέχεται από τον επαγγελματία τενίστα Πάμπλο Αντουχάρ, χτυπήματα με 160 χλμ./ώρα, από τα 20 μέτρα και αποκρούει…

Το βίντεο είχε δώσει στην κυκλοφορία η Λεβάντε, η ομάδα του Κοσταρικανού τερματοφύλακα, ο οποίος στο παιχνίδι με την Εθνική μας είχε εξαιρετική απόδοση, αποκρούοντας μάλιστα το κρίσιμο πέναλτι του Γκέκα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κέιλορ Νάβας της Κόστα Ρίκα είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Μουντιάλ, αλλά και μέσα στην πεντάδα των καλύτερων παγκοσμίως.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ