Το μέλλον του σεξ

Article featured image
Article featured image

Το μέλλον του sex εξερευνά τo 3ο τεύχος του περιοδικού Baron, το οποίο επιστρατεύει τους δημοφιλείς Ολλανδούς φωτογράφους Anuschka Bloomers και Niels Schumm.

Σε ένα σύμπλεγμα ερωτισμού και εξερεύνησης της ταυτότητας, γυναικεία σώματα ενώνονται με αντρικά και οδηγούν προς το μέλλον -ή και το παρόν- των ανθρώπινων σχέσεων.

Guest editors είναι ο ιδρυτής του Kids Club της Νέας Υόρκης, Michael Alig, ο οποίος επιστρέφει μετά την αποφυλάκιση του στις αρχές Μαΐου, και ο editor του περιοδικού Night, Henry Rubin.

Επίσης, ο 88χρονος Πολωνός φιλόσοφος Zygmunt Bauman παρουσιάζει τους συλλογισμούς του πάνω στην εξέλιξη των ανθρώπινων σχέσεων και την επιρροή των ψηφιακών τεχνολογιών πάνω τους.

Το αγγλικό περιοδικό Baron κυκλοφορεί από το 2012. Το δημιούργημα των Jonathan Baron και Matthew Holroyd απευθύνεται σε ένα κοινό σκεπτόμενο και διανοούμενο, το οποίο όμως ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή απενοχοποιημένο από τους όποιους ενδοιασμούς του. Είναι μία σύζευξη τέχνης και πορνογραφίας που στοχεύει στη διέγερση του πνεύματος μέσω του ερωτισμού. 

 


Πηγή: Ozon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ