Ο DJ Nicky Romero στο Αmmos

Article featured image
Article featured image

Ο δημοφιλής DJ της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, Νicky Romero, το Σάββατο 9 Αυγούστου θα αναλάβει να ξεσηκώσει με τα remixes του την παραλία Μακένζι και συγκεκριμένα το Ammos beach bar.

Ο δημοφιλής DJ της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, γνωστός για τα εκρηκτικά του σόου και τις εμφανίσεις του πίσω από τα decks με τη μάσκα του Guy Fawkes, υπόσχεται να απογειώσει το κοινό της Κύπρου με τα DJ sets του, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα από τα κορυφαία clubs και φεστιβάλ του κόσμου -όπως Electric Daisy Carnival Las Vegas και Tomorrowland- ανεβάζοντας το κέφι στο dance floor μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες! Guest εμφανίσεις θα κάνουν ο Ολλανδός DJ της Protocol, John Christian και οι Exotica, Jonathan Reyes και Andreas Cosma.

Ποιος είναι τελικά ο Nicky;

O ανερχόμενος Ολλανδός superstar που είδε το όνομά του να φιγουράρει φέτος στην 7η θέση με τους κορυφαίους DJs του πλανήτη, σημειώνοντας ένα από τα θεαματικότερα new entries στην ιστορία του θεσμού του DJ Mag. Σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Romero έχει αφήσει το σημάδι του στην ηλεκτρονική σκηνή, μετρώντας δεκάδες παραγωγές, dance anthems όπως τα «Toulouse» και «I could be the one», καθώς και συνεργασίες με διάσημα ονόματα του είδους όπως o Harwell Fedde Le Grand, David Guetta, Calvin Harris και Avicii.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Εισιτήρια: €20 (Early Bird), €25 (προπώληση) & €30 (στην είσοδο). Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy καθώς και σε όλα τα παραρτήματα ACS Courier παγκύπρια. Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνα 77777040 και 99113892.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ