Η αστυνομία κάνει ντου σε ερωτικό «5άστερο» στη Λεμεσό

Article featured image
Article featured image

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε κτήριο στη επαρχία Λεμεσού, το οποίο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από 5άστερο ξενοδοχείο, έμειναν άφωνοι. Ο χώρος καμιά σχέση δεν είχε με αυτό που διαφήμιζαν οι διαχειριστές του, δηλαδή ως μουσικοχορευτικό κέντρο, αλλά αντιθέτως προσέφερε «υπηρεσίες» σε άντρες.

 

Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες, οι επισκέπτες αφού πλήρωναν στην είσοδο μέχρι και €100, οδηγούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο τους δινόταν μπουρνούζι και παντόφλες για να συνεχίσουν το βράδυ τους. Ακολούθως, οδηγούνταν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο όπου ο χώρος παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα και εκεί τους προσέγγιζαν κοπέλες έτοιμες να τους προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές με μασάζ και τζακούζι.

Σύμφωνα με το άρθρο στο Sigmalive, όσοι ενδιαφέρονταν για το «επιδόρπιο» της βραδιάς ακολουθούσαν τις κοπέλες σε ανώγειο χώρο του κτηρίου όπου υπήρχαν 40 ειδικά για την περίσταση δωμάτια.

Οι πληροφορίες αξιολογήθηκαν κατάλληλα από την αστυνομία η οποία απέστειλε στο χώρο δύο μέλη της που ακολούθησαν πιστά τη διαδικασία και μόλις εισήλθαν στο δωμάτιο και πλήρωσαν τις κοπέλες για τις υπηρεσίες τους, ειδοποίησαν με γραπτό μήνυμα τους συναδέλφους τους που βρίσκονταν εκτός του κτηρίου και έγινε το ντου του ΟΠΕ Λεμεσού.

Εντός του υποστατικού βρέθηκαν θαμώνες οι οποίοι εννοείται πως θα περάσουν από ανάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο το ΟΠΕ Λεμεσού, υπεύθυνος του οποίου είναι ο υπαστυνόμος Αργύρης Φωτίου, κατόρθωσε να δώσει γερό χαστούκι σε αρκετές περιπτώσεις πορνείας και ηλεκτρονικού τζόγου.

Στο ρεπορτάζ του Sigmalive μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ερωτικό «5στερο».


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ