Μέσα της 12 εκατοστά, για 10 ολόκληρα χρόνια

Article featured image
Article featured image

Sex toy ανακάλυψαν γιατροί σε νοσοκομείο της Βρετανίας, κάνοντας ακτινογραφίες σε 38χρονη γυναίκα. Το 12 εκατοστών sex toy βρισκόταν μέσα στο σώμα της για δέκα ολόκληρα χρόνια!

 

Το ερωτικό παιχνίδι, μήκους 12 εκατοστών, «αποκαλύφθηκε» όταν οι γιατροί υπέβαλαν τη γυναίκα σε μια σειρά από ακτινογραφίες, όταν εκείνη έσπευσε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι αισθανόταν κουρασμένη, ότι υπέφερε από υπνηλία και συχνές ουρολοιμώξεις, και πως έχανε συνεχώς βάρος.

Η 38χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, έπασχε από κυστεοκολπικό συρίγγιο, μια πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, αν το παιχνίδι έμενε μερικά ακόμη χρόνια μέσα της, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για εκείνη, οδηγώντας τη στον θάνατο.

Όσον αφορά το πώς βρέθηκε στον κόλπο της το ερωτικό παιχνίδι, αλλά κυρίως το γιατί δεν θυμόταν την ύπαρξή του, η ίδια αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί πιθανότατα μέσα της έπειτα από μια... ξέφρενη νύχτα με άφθονο αλκοόλ που είχε με έναν συνεργάτη της πριν από δέκα χρόνια.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το sex toy από τη γυναίκα, ενώ η ίδια έχει σήμερα αναρρώσει πλήρως, ωστόσο δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αιτία για την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι.

Σύμφωνα με άρθρο της «Daily Mail», η ιστορία της 38χρονης έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα στο ιατρικού περιεχομένου περιοδικό «Journal of Sexual».


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ