Η Μαρία Πενταγιώτισσα έρχεται στην Πάφο

Article featured image
Article featured image

Η μεγάλη παραγωγή του έργου Μαρία Πενταγιώτισσα του θρυλικού Μποστ (Μέντη Μποσταντζόγλου) θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στις 3 και 4 Αυγούστου αναμένεται να παρουσιαστεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Αρχαίο Ωδείο της πόλης.

Μάλιστα στην παράσταση παίζει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο οποίος για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε έργο του πατέρα του Μέντη Μποσταντζόγλου ερμηνεύοντας το ρόλο της Θρυλικής Μαρίας από τους Πενταγιούς.

Η παράσταση αποτελεί ένα δραματικό ειδύλλιο και ταυτόχρονα μια ξεκαρδιστική σουρεαλιστική κωμωδία. Εξιστορεί τη ζωή της Μαρίας, της κοπέλας, της γυναίκας, της ερωμένης, της φεμινίστριας και κυρίως της όμορφης καθώς... «και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλληκάρια...».

Στην παράσταση παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Θανάσης Βισκαδουράκης, Δήμητρα Παπαδήμα, Κώστας Φλωκατούλας, Περικλής Αλμπάνης,Πέτρος Πέτρου, Μάριος Λεωνίδου, Κωνσταντίνος Πασσάς, Γιώργος Ματαράγκας και ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ώρα έναρξης: 21.15. Εισιτήρια: €12 & €10 (μαθητικό). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 99015275.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εργαλείο AI μπορεί να εντοπίζει έναν από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους έως και 3 χρόνια πριν από τη διάγνωση

Article featured image

Άνδρας έσπασε νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο

Article featured image

Ένας μαθητής βρήκε σε χωράφι το πρώτο αρχαίο ελληνικό έργο τέχνης που ανακαλύφθηκε στο Βερολίνο