Οι σιαμαίες δίδυμες που ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα

Οι σιαμαίες Ganga και Jamuna Mondal γεννήθηκαν πριν 45 χρόνια στην Καλκούτα και έχουν γίνει γνωστές ως οι «αδερφές αράχνη» στο τσίρκο που εργάζονταν. Οι δύο γυναίκες έχουν περάσει σκληρά χρόνια μιας και από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν δεν αγαπήθηκαν ποτέ και δεν γνώρισαν ούτε καν την αγάπη των γονιών τους. Σε εφηβική ηλικία και ενώ οι γονείς τους θεωρούσαν πως η κατάστασή τους ήταν ένας κακός οιωνός εγκαταλείφθηκαν και από τότε αναγκάστηκαν να εργαστούν στο τσίρκο.

Οι ίδιες εξομολογούνται πως ποτέ δεν σκέφτηκαν πως θα ήταν η ζωή τους έξω από αυτή την κατάσταση, αλλά δεν είχαν ποτέ γνωρίσει και κάποιον σύντροφο. Πριν από επτά μήνες η ζωή τους άλλαξε όταν ερωτεύτηκαν τον 37χρονο δάσκαλο και βοηθό στο τσίρκο Jasimuddin Ahmad.  

Οι γυναίκες τον ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή και εκείνος ανταποκρίθηκε. Από τότε οι τρεις τους βρίσκονται σε σχέση και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η σχέση αυτή που ακούγεται και κατά πάσα πιθανότητα είναι περίπλοκη και ασυνήθιστη έχει προκαλέσει την συντηρητική κοινωνία και οι τρεις τους αποφεύγουν να αναφερθούν σε λεπτομέρειες για την ερωτική τους ζωή, βάζοντας προτεραιότητα στη συντροφικότητα.

Στα άμεσα σχέδια τους δεν είναι ο γάμος και δεν θα αποτολμούσαν κάτι τέτοιο μιας και ξέρουν πως δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό από την κοινωνία. Προς το παρόν τους ενδιαφέρει να έχουν όμορφες στιγμές και η διάρκεια της σχέσης αυτής. 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ