Ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή [Σε Λάρνακα και Λευκωσία]

Article featured image
Article featured image

Ο Στέφανος Κορκολής μαζί με τη νεαρή ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη από την Κρήτη, κάνουν στάση στο νησί μας για δύο συναυλίες, η μία για φιλανθρωπικό σκοπό και η δεύτερη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Λάρνακας.

O διεθνούς φήμης συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής επισκέπτεται την Κύπρο μετά από μεγάλες και πολύχρονες περιοδείες στο εξωτερικό, έχοντας στο πλάι του μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

Η Σοφία Μανουσάκη θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές επιλεγμένων κομματιών σπουδαίων φωνών του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Δήμητρα Γαλάνη ο Αντώνης Ρέμος κ.ά.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά ξεδιπλώνεται ολόκληρος ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή μέσα από γνωστές μελωδίες και συνθέσεις με την υπογραφή και το μοναδικό του ύφος.

Δευτέρα 21 Ιουλίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, 21.00, €15. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα 24665795 & 24657745 (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Λάρνακας).

Τρίτη 22 Ιουλίου, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, παλιά Λευκωσία, 20.30, €10 (όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Αγκαλιάζω».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ