Ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή [Σε Λάρνακα και Λευκωσία]

Article featured image
Article featured image

Ο Στέφανος Κορκολής μαζί με τη νεαρή ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη από την Κρήτη, κάνουν στάση στο νησί μας για δύο συναυλίες, η μία για φιλανθρωπικό σκοπό και η δεύτερη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Λάρνακας.

O διεθνούς φήμης συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής επισκέπτεται την Κύπρο μετά από μεγάλες και πολύχρονες περιοδείες στο εξωτερικό, έχοντας στο πλάι του μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

Η Σοφία Μανουσάκη θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές επιλεγμένων κομματιών σπουδαίων φωνών του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Δήμητρα Γαλάνη ο Αντώνης Ρέμος κ.ά.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά ξεδιπλώνεται ολόκληρος ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή μέσα από γνωστές μελωδίες και συνθέσεις με την υπογραφή και το μοναδικό του ύφος.

Δευτέρα 21 Ιουλίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, 21.00, €15. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα 24665795 & 24657745 (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Λάρνακας).

Τρίτη 22 Ιουλίου, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, παλιά Λευκωσία, 20.30, €10 (όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Αγκαλιάζω».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτό που βλέπετε είναι στολή Halloween και μέσα της κρύβεται ένα πασίγνωστο μοντέλο

Article featured image

«Never big enough»: Στα άδυτα της βιομηχανίας μεγέθυνσης πέους (που γνωρίζει τεράστια άνθηση)

Article featured image

Για πρώτη φορά χορηγήθηκε σε άνθρωπο ιός που σχεδιάστηκε από την τεχνητή νοημοσύνη