Βράδια καλοκαιριού στο Elysium [Με φαγητό, ποτό, live music και DJs]

Article featured image
Article featured image

Η διακριτική κομψότητα, η θέα στη Μεσόγειο και οι μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις δημιουργούν το ιδανικό παζλ για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές στο ξενοδοχείο Elysium, στην Πάφο.

 

Οι έμπειροι σεφ των εστιατορίων του Elysium ικανοποιούν κάθε επιθυμία με γκουρμέ πιάτα, αλλά και υγιεινές επιλογές με τοπικά αγνά υλικά. Το ταξίδι γεύσεων συμπληρώνουν τα εκλεκτά κρασιά από την πλούσια κάβα του Elysium.

Το Ristorante Bacco προσφέρει μια πολύ σπουδαία γαστρονομική εμπειρία με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και νότα μυστικισμού από την Τοσκάνη. Στον ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο ή στη γραφική καταπράσινη αυλή του εστιατορίου (βλέπε cover photo) οι μακαρονάδες και όχι μόνο μπορούν να απολαύσουν φρέσκα ζυμαρικά, τρυφερό και νόστιμο κρέας, πεντανόστιμα ψάρια, καθώς και παραδοσιακές συνταγές και υπέροχα επιδόρπια από το βραβευμένο σεφ του εστιατορίου.

Ιδανικός προορισμός για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της ιαπωνικής fusion κουζίνας, το κομψό εστιατόριο O'Shin. Η παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα, προσεγγίζεται με ευλάβεια, ενώ σε κάθε πιάτο ενσωματώνονται οι πιο πρόσφατες γευστικές τάσεις. Sushi, sashimi και ζεστά πιάτα αποτελούν τη βάση του μενού, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ορεκτικές εκπλήξεις.



Το εστιατόριο Mediterraneo, που βρίσκεται λίγα μέτρα από τη θάλασσα συνδυάζει τη μεσογειακή και κυπριακή γευστική κουλτούρα. Το μενού προτείνει φρέσκο ψάρι, καθώς και άλλους θησαυρούς της θάλασσας μαγειρεμένους με υποδειγματικό τρόπο.

Σαγηνευτικά κοκτέιλ, premium ουίσκι, κονιάκ και μια μεγάλη ποικιλία από πούρα είναι μερικά από τα στοιχεία που διεγείρουν τις αισθήσεις στο Astria Bar.

Την ξεχωριστή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν η βελούδινη φωνή της Ειρήνης Ψυχράμη και η μουσική του Αντώνη Λογοθετίδη στο πιάνο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σώτος Γονιός ανεβάζει τη διάθεση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Οι καλοκαιρινές βραδιές στο Elysium ολοκληρώνονται στην παραλία, κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον DJ να φτιάχνει κατάσταση με τις μουσικές του αλλά και τους baristas με τα απολαυστικά κοκτέιλ Martini.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ