«Βρωμιάρηδες, βλάκες, χοντροί, άσχημοι, μεθυσμένοι και αθυρόστομοι»

Article featured image
Article featured image

Σούσουρο έχει προκαλέσει στη Βρετανία άρθρο – κόλαφος για τις ενοχλητικές καλοκαιρινές συνήθειες των Βρετανών, το οποίο έχει δημοσιεύσει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με το επίμαχο άρθρο, οι Βρετανοί που κατακλύζουν τα τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου το καλοκαίρι «είναι βρωμιάρηδες, βλάκες, χοντροί, άσχημοι, μεθυσμένοι και αθυρόστομοι. Κάτι σαν μόλυνση που απλώνεται σε όλη την Ευρώπη ένα μήνα το χρόνο».

Οι Βρετανοί συμπεριφέρονται με τόσο άσχημο τρόπο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, «λες και είναι άρρωστοι».

«Είναι μονίμως μεθυσμένοι χωρίς να θυμούνται καν τι έχουν πιει, κείτονται στους δρόμους αναίσθητοι, πλακώνονται μεταξύ τους, στήνουν καυγάδες στο δρόμο και οι γυναίκες περπατούν δίχως εσώρουχα και είναι έτοιμες να κάνουν σεξ με τον πρώτο τυχόντα».

Άμεση και όχι ιδιαίτερα επιθετική υπήρξε η απάντηση από τη Daily Mail. Σε σχετικό άρθρο, η βρετανική εφημερίδα παραδέχεται πως όντως οι Βρετανοί τα κάνουν μαντάρα όπου πηγαίνουν, γίνεται όμως σαρκαστική και με τον βαρετό και ξενέρωτο τύπου του κλασικού Γερμανού τουρίστα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ