Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να ουρήσουν όρθιες;

Article featured image
Article featured image

Πόσες φορές έτυχε να θέλετε να κάνετε μία εκ των βασικότερων αναγκών σας, αλλά το καθυστερείτε όσο γίνεται απλώς και μόνο γιατί οι κοινόχρηστες ή δημόσιες τουαλέτες στις οποίες μπήκατε ήταν κάτι περισσότερο από βρώμικες;

 

Η φύση έχει προβλέψει διευκολύνσεις για τους άντρες, αλλά οι γυναίκες θα πρέπει ή να συγκρατήσουν την ανάγκη τους ή να προσπαθήσουν να ανακουφιστούν κάνοντας ακροβατικά και χρησιμοποιώντας ευφάνταστες πατέντες.

Το αξεσουάρ «Stand Up» που δημιουργήθηκε από μια ομάδα στο Σαν Φρανσίσκο έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με τρόπο που φαίνεται απλός, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικός.

Το μικρό αυτό αξεσουάρ έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωράει ακόμη και σε μια τσέπη ενώ το μόνο που θα πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να το χρησιμοποιήσει είναι να το ξετυλίξει και να το πιέσει στο κέντρο ώστε να πάρει ένα περίπου κωνικό σχήμα. Ακολουθεί η εφαρμογή του και η ξέγνοιαστη ανακούφιση... 

Το «Stand Up» εγγυάται αντοχή στην υγρασία ενώ παράλληλα έχει και οικολογική συνείδηση μιας και είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο υλικό. Αν θελήσετε να το δοκιμάσετε τότε το μόνο που απαιτείται είναι να ξοδέψετε 6$ για μια εξάδα και να το παραγγείλετε πατώντας εδώ.
Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ