Το πρώτο υφασμάτινο τάβλι [είναι των Greek White και ταξιδεύει σε κάθε άκρη του κόσμου]

Article featured image
Article featured image

Το τάβλι το έχουμε συνηθίσει σε ξύλινο ταμπλό, να ρίχνουμε τα ζάρια και να ακούγονται. Αυτή είναι η μισή απόλαυση λένε όσοι παίζουν φανατικά.

Σκέψου όμως να είσαι διακοπές στο νησί να θες να πας σε μία παραλία για λίγους, να πρέπει να διασχίσεις ένα δύσβατο μονοπάτι και να έχεις μαζί σου ένα τάβλι που δεν πιάνει ούτε χώρο και είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν οι Greek White όταν σχεδίαζαν το πρώτο τάβλι από ύφασμα.

Η ιδέα για το τάβλι

«Πρώτα γεννήθηκε η ιδέα για το Greek White, περίπου δύο χρόνια πριν, τρώγοντας ελληνικό πρωινό, αβγά μάτια και φρέσκο ψωμί, σε μια συζήτηση ανάμεσα σε δύο φίλες που ήθελαν να γίνουν και συνεργάτες. Μέχρι να ωριμάσει και να σχεδιαστεί, να βγει στην παραγωγή, να λανσαριστεί μόλις το Πάσχα του 2014, ένα υφασμάτινο τάβλι, αυθεντικά ελληνικό, χειροποίητο, με χρώματα, φιλοσοφία, ιστορία ελληνική, με στόχο να ταξιδέψει σε μουσεία και επιλεγμένες μπουτίκ σε όλο τον κόσμο, με αφετηρία πάντα τη γενέτειρά του. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θυμίζει σε όλους μας, Έλληνες και ξένους, ελληνικό καλοκαίρι. Το τάβλι ήταν το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μας».



Ταξιδεύει παντού

Το τάβλι a la Grecque το αγοράζουν εξίσου Ελληνες και ξένοι. Από τη Φινλανδία στην Αμερική και από την Πελοπόννησο στη Μύκονο, το τάβλι ταξιδεύει συνεχώς και παντού. Δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσεως, ξετυλίγεται και αποκτά απευθείας τη δική του ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.greek-white.com.


Πηγή: Γκρέκα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ