Σεξομολογήσεις #61: Σχέση εξ αποστάσεως

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster,

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη στήλη σου και να που ήρθε η στιγμή να ζητήσω κι εγώ τη συμβουλή σου.

Καταρχήν το πρόβλημα μου δεν είναι σεξουαλικής φύσεως, τουλάχιστον όχι εξ ολοκλήρου, αλλά το σέξ -η έλλειψη του βασικά- δημιουργεί κάποιες επιπλοκές. Και εξηγούμαι...

Μέχρι τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ήμουν φοιτητής στην Ελλάδα. Εκεί γνώρισα μια υπέροχη κοπέλα και ήμασταν μαζί για δύο χρόνια.

Όλα ήταν ιδανικά και τέλεια, περνούσαμε φανταστικά μαζί και απολαμβάναμε τη κάθε στιγμη. Έχουμε χημεία, συνεννοούμαστε, επικοινωνούμε με μεγάλη ευκολία, καταλαμβάνει ο ένας τον άλλο και σχεδόν ποτέ δεν έχουμε τσακωμούς, μόνο κάποιες μικροπαρεξιγήσεις που τελειώνουν μέσα σε μερικά λεπτά. Το σεξ ήταν φανταστικό και κάθε φορά όλο και πιο υπέροχο, όσο περνούσε ο καιρός το κάναμε όλο και καλύτερα. Δοκιμάζαμε νέες στάσεις και διαφορετικά πράγματα κάθε φορά.

Θα μου πεις τώρα που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως η κοπέλα είναι Ελληνίδα και από τότε που έφυγα από τη πόλη που σπουδάζαμε μαζί, δεν έχουμε δει ο ένας τον άλλο, πάνε 6 μήνες δηλαδή, τόσος είναι και ο καιρός που έχουμε να κάνουμε σεξ.

Αποφασίσαμε να έχουμε σχέση εξ αποστάσεως γιατί η κοπέλα μου με αγαπά πολύ και όπως μου τονίζει συνεχώς πιστεύει πως μπορούμε να είμαστε μαζί και πως αυτό που έχουμε αξίζει να δοκιμάσουμε να το κρατήσουμε.  Εγώ απ’ τη μεριά μου ναι μεν νιώθω δυνατά συναισθήματα αλλά δεν νιώθω να έχω μέσα μου τη τόση δύναμη να παλέψω γι’ αυτό. Όση δύναμη έχω τη παίρνω απ’ τη κοπέλα μου.

Όπως αντιλαμβάνεστε στα 25 μου θέλω να είμαι σεξουαλικά ενεργός και θέλω να το κάνω με τη κοπέλα μου αλλά δυστυχώς αυτό δε μπορεί να γίνει λόγω της απόστασης. Τι να σου κάνει το fb και το skype. Ούτε με άλλη κοπέλα μπορώ να πάω ούτε κάτι καινούργιο μπορώ να ξεκινήσω και δε το θέλω κιόλας. Δε ξέρω τι να κάνω. Κάθε μέρα που περνά χωρίς να είμαστε μαζί είναι μαρτύριο, νιώθουμε και οι δύο πως θέλουμε να είμαστε μαζί αλλά μας χωρίζουν κάτι χιλιόμετρα . Είναι και ψυχοφθόρο, σκέφτομαι αλλά δε μπορώ να βρω μια λύση. Περιμένω να διαβάσω τη συμβουλή σου.

Χ

 

Όταν ήμουν στην ηλικία σου, μπορεί και πιο μικρή, είχα κάποιους φίλους που ήταν μαζί από παιδιά και φαινόταν από τότε, πως θα είναι μαζί για πάντα. Σήμερα είναι παντρεμένοι, ακόμη ερωτευμένοι και με παιδιά. Αν εσύ νιώθεις πως αυτή είναι η κοπέλα σου και δεν νιώθεις την ανάγκη να είσαι με καμία άλλη, όχι γιατί δεν μπορείς αλλά γιατί δεν το νιώθεις, βρες τον τρόπο να είστε μαζί.

Ας έρθει αυτή, ας πας εσύ, ας πηγαινοέρχεστε εκ παραδρομής. Αξίζει τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Βρείτε τον τρόπο να είστε μαζί με έναν τρόπο που θα σας βελτιώνει, θα σας δυναμώνει, δεν θα σας στερεί χαρές και συναισθήματα. Μην αφήσεις όλα όσα νιώθεις για αυτή τη γυναίκα μέσα σε αυτή τη σχέση να φθαρούν ή να χαθούν. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί. Ούτε να βασίζεσαι στην τύχη και τις μπαρούφες του Χόλυγουντ πως κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας.

Η γνώμη μου είναι πως αν αξίζει πραγματικά και αν σε κάνει χαρούμενο, είναι προτιμότερο να φας τα μούτρα σου προσπαθώντας, αλλά να ζήσεις κάτι μοναδικό, παρά να μείνεις με την απορία και την ντροπή πως δεν στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων.

Αυτή την απόφαση μπορείς να την πάρεις μόνο εσύ. Μακάρι να μπορούσα να σου πω «αυτό είναι και πάπαλα» αλλά δεν πάει έτσι! Μόνο εσύ ξέρεις.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ