Ο συνωστισμός από τα κλικ στο ηλιοβασίλεμα της Οίας [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Είναι από τα «top things to do» στη Σαντορίνη και όχι άδικα.

Η οπτική ηδονή που προσφέρει η δύση του ήλιου στον αποστομωτικά γραφικό οικισμό της Οίας προσελκύει σε καθημερινή βάση πλήθος από τουρίστες, οι οποίοι συγκεντρώνονται στο βορειότερο σημείο του νησιού με σκοπό να απολαύσουν το ειδυλλιακό θέαμα και να χειροκροτήσουν μαζί και με ενθουσιασμό καθώς οι τελευταίες ακτίνες του ήλιου χάνονται από το βάθος του ορίζοντα.

Ο φακός της CITY βρέθηκε ένα απόγευμα του φετινού Αυγούστου στην Οία και απαθανάτισε στιγμιότυπα από τα χιλιάδες κλικ που κάθε σούρουπο πατιούνται στην Οία.

Όπως είναι αναμενόμενο, εξέχουσα θέση έχουν οι #selfies και οι #usies ενώ από το κυνήγι των κλικ δεν θα μπορούσαν βεβαίως να λείπουν οι ανέμελες πόζες και οι φωτογραφίες αυτού καθαυτού του ηλιοβασιλέματος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αν δεν είδες Κυπραίο να κατεβαίνει στην παραλία, δεν ξέρεις τι θα πει καλοκαίρι

Article featured image

«Τη δεύτερη φορά που πήγα στην έκθεση του Bill Viola στη Λεμεσό, κατάλαβα γιατί αυτός ο καλλιτέχνης είναι ιδιοφυία»

Article featured image

Ζητήσαμε από έναν ειδικό να συνδυάσει τρία mainstream καλοκαιρινά (και οικονομικά) πιάτα με το κατάλληλο κρασί