Καλοκαιρινές συναυλίες στην Κύπρο [Κότσιρας, Μικρούτσικος, Αντωνοπούλου]

Article featured image
Article featured image

Μαζί επί σκηνής, οι Κότσιρας και Μικρούτσικος ενώνουν τις καρδιές και το ταμπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους και αφηγούνται τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας.

Στην παρέα τους και η Ρίτα Αντωνοπούλου, σταθερή συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία χρόνια, σε τραγούδια του συνθέτη από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής πορείας του. Οι τρεις τους, μαζί με 6μελή ορχήστρα, υπενθυμίζουν το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι, ανατρέχουν στους μεγάλους ποιητές και ζωντανεύουν με σεβασμό το γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

 

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο. Όμως δεν μένουν εκεί, αφού θα μας δώσουν και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και το στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο Ήλιος» και συνάντησε πολύ θερμή υποδοχή.

Τετάρτη 27 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια €25 (όλα τα έσοδα θα δοθούν στη Θεραπευτική Κοινότητα «Αγία Σκέπη»). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 25343458.

Πέμπτη 28 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00.Εισιτήρια: €25. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα 99059257, 99680585.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ