Νέος και εύχρηστος τουριστικός χάρτης για την Αμμόχωστο

Article featured image
Article featured image

Ένας νέος, εύχρηστος και πολύ κατατοπιστικός χάρτης της ελεύθερης Αμμοχώστου με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει ο επισκέπτης έχει μόλις κυκλοφορήσει από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Επαρχίας Αμμοχώστου.

Στόχος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εταιρείας και Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής καθώς και η σωστή ενημέρωση και κατατόπιση των επισκεπτών.


Στη μία πλευρά του χάρτη απεικονίζονται με μικρές εικόνες όλα τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία και οι αρχαιολογικοί που βρίσκονται στην επικράτεια όλων των Δήμων και Κοινοτήτων της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και στην άλλη του πλευρά υπάρχουν δύο χάρτες – ο ένας του Κέντρου της Αγίας Νάπας και ο άλλος του Πρωταρά - οι οποίοι πλαισιώνονται από κείμενα στην αγγλική γλώσσα για την κάθε περιοχή.

Ο χάρτης έχει τεθεί ήδη στην κυκλοφορία και διανέμεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους από τα γραφεία πληροφοριών του ΚΟΤ, τα γραφεία των Δήμων και Κοινοτήτων, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα τουριστικά καταλύματα καθώς και από πολλά κεντρικά σημεία των πόλεων και χωριών της περιοχής.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ