Εφταψήφια η αμοιβή των σταρ του «Big Bang Theory» [Ναι, σωστά τα υπολόγισες]

Article featured image
Article featured image

Την ώρα που τα μπάτζετ των πλείστων σειρών στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση συρρικνώνονται σαν φτηνιάρικο μακό μπλουζάκι που μπαίνει στο πλυντήριο με λάθος θερμοκρασία, μαζί φυσικά και με τα κασέ των ηθοποιών που τις πλαισιώνουν, τρεις πρωταγωνιστές της σειράς «The Big Bang Theory», κατάφεραν να διεκδικήσουν τεράστια αύξηση στο μισθό τους.  Κι όταν λέμε τεράστια, εννοούμε τεράστια!

 

Μετά από συλλογικές διαπραγματεύσεις στους όρους του συμβολαίου τους, οι οποίες καθυστερούσαν τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου, η Warner Bros υποχώρησε και συμφώνησε στην αύξηση της αμοιβής τους: ο Parsons, o Galecki και η Cuoco υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο για να επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Οι συμπρωταγωνιστές τους, Helberg και Nayyar είναι ακόμη σε διαπραγματεύσεις αλλά αναμένεται να καταφέρουν να κάνουν τους όρους τους δεκτούς. Οι Bialik και η Rauch πήραν αυξήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το Deadline η αμοιβή των τριών ηθοποιών θα φτάσει το 1.000.000 δολλάρια ανά επεισόδιο, συν μεγαλύτερο ποσοστό από τα έσοδα των αναμεταδόσεων σε άλλα κανάλια -η προηγούμενη αμοιβή ήταν στις 325.000.

Το «Big Bang» είναι η πιο αποδοτική σειρά του CBS με έσοδα 326.260 δολάρια για κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων, κι αυτό αποτελεί το πιο ψηλό ποσό για εκπομπή που δεν σχετίζεται με μετάδοση αθλητικού αγώνα.

Ο έβδομος κύκλος της σειράς είχε παρουσιάσει ελαφριά αύξηση τηλεθέασης, φτάνοντας σχεδόν τα είκοσι εκατομμύρια τηλεθεατές.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ