Τα παιδιά του Steve Jobs δεν χρησιμοποιoύσαν ποτέ iPad στο σπίτι

Article featured image
Article featured image

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Apple, Steve Jobs, ανησυχούσε πάρα πολύ αναφορικά με τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών από τα παιδιά.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των New York Times Νικ Μπίλτον, ο Steve Jobs του αποκάλυψε το 2010, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, ότι τα παιδιά του δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το iPad της Apple, καθώς ο ίδιος έχει θέσει όρια στη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει ο Αμερικανός συγγραφέας Βάλτερ Ίζακσον, ο οποίος επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του Jobs, καθώς συνεργάστηκαν για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, κάθε βράδυ, με πρωτοβουλία του κ. Τζομπς, η οικογένεια συγκεντρωνόταν για δείπνο στο μεγάλο τραπέζι της κουζίνας, όπου και συζητούσαν για βιβλία, ιστορία και αρκετά άλλα πράγματα, χωρίς κανείς να εμφανίζει κάποιο iPad ή άλλη συσκευή κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε έκπληξη στον δημοσιογράφο, ο οποίος στη συνέχεια είχε παρόμοιες συζητήσεις και με άλλες προσωπικότητες από το χώρο της τεχνολογίας, με τον πρώην εκδότη του περιοδικού Wired, Κρις Άντερσεν, επίσης να δηλώνει ότι θέτει αυστηρούς περιορισμούς για το χρόνο που χρησιμοποιείται κάθε συσκευή στο σπίτι του, θέλοντας να προστατέψει τα παιδιά του από τους πιθανούς κινδύνους.


Πηγή: athens voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ