8ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά [με τη «Ρωσίδα Πιάφ», τον Φραγκούλη κ.ά.]

Article featured image
Article featured image

Το 8ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά, μία από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί και πάλι υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για τα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, ένα ίδρυμα που στηρίζεται από την πρώτη χρονιά διοργάνωσής του Κυπρο-Ρωσικού Φιλανθρωπικού Γκαλά.

 

Χωρίς αμφιβολία, οι δεσμοί μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας είναι ουσιαστικοί σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων της οικονομικής ανάπτυξης, της κοινωνίας, του πολιτισμού, της θρησκείας και του τουρισμού. Περισσότεροι από 50,000 Ρωσόφωνοι κάτοικοι διαμένουν στην Κύπρο και περισσότεροι από 500,000 τουρίστες από τη Ρωσία επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο, καθιστώντας τη Ρωσία ως την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Κύπρο.

Στο μουσικό πρόγραμμα του φετινού Γκαλά θα συμμετάσχουν ο βιολιστής Dmitri Kogan, από τη θρυλική ρωσική μουσική δυναστεία, η διακεκριμένη τραγουδίστρια Tamara Gverdtsiteli, γνωστή ως η «Ρωσίδα Πιάφ», το ορχηστρικό σύνολο δεξιοτεχνών καλλιτεχνών «Bis-Quit», αλλά και ο γνωστός Έλληνας Τενόρος Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Στέφανο Κορκολή.

 



Η κα Olga Balakleets, Διευθύντρια της Ensemble Productions, δήλωσε: «Έχουμε δεσμευτεί να καλλιεργούμε τις πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου εδώ και 8 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων προάγουμε μια δυναμική πολιτισμική ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο χώρες, μέσω αυτής της πολυαναμενόμενης, ετήσιας διοργάνωσης. Το 8ο Κυπρο-Ρωσικό Φιλανθρωπικό Γκαλά αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο προβολής και ενδυνάμωσης των δικών μας πολιτιστικών παραδόσεων, συνεισφέροντας παράλληλα σε ένα εκπληκτικό πρότυπο εθελοντικής εργασίας και αφοσίωσης, στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος».

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο SUPER FM, ενώ το φιλανθρωπικό Γκαλά στηρίζει το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση Σίγμα.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι Andrey & Julia Dashin Foundation, με τη στήριξη του Κυβερνήτη Αγίας Πετρούπολης, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Veripay, Deloitte, Imperium Services Ltd, Stolichnaya, Transaero, Cyprus Hilton και Brain Cube Communications.

 

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, 20.15, €90. Πληροφορίες και εισιτήρια, 77777040, www.tickethour.com.cy, ή από οποιοδήποτε κατάστημα ASC Courier σε όλη την Κύπρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ