Εξαντλήθηκε η υπομονή της Μέριλ Στριπ [σίγουρα όμως δεν είναι μόνη]

Article featured image
Article featured image

Έκπληκτη θα είναι προφανώς αυτήν τη στιγμή η Μέριλ Στριπ, η υπομονή της οποίας μπορεί μεν να εξαντλήθηκε αλλά μετά από αυτό που συμβαίνει σήμερα τουλάχιστον θα ξέρει ότι δεν είναι μόνη.

Το κείμενο της με τίτλο «Δεν έχω υπομονή» έχει μέσα σε λίγες ώρες γίνει το απόλυτο viral του διαδικτύου, με τα λάικ και τα shares να πέφτουν βροχή σε όλα τα μήκη και πλάτη του (δυτικού) κόσμου.

 

Το κείμενο αυτούσιο:

«Δεν έχω πια υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή έγινα αλαζονική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με ό,τι με δυσαρεστεί ή με πληγώνει. Δεν έχω υπομονή για κυνισμό, για υπερβολική κριτική και για απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης. 

Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε. Δεν μπορώ να χαλαλίσω ούτε λεπτό σε αυτούς που λένε ψέματα ή θέλουν να με χειραγωγήσουν. 

Αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνυπάρχω με οποιοδήποτε προσποιείται, υποκρίνεται, είναι ανειλικρινής ή με κολακεύει. Δεν μπορώ να ανεχθώ ούτε την επιλεκτική γνώση, ούτε την ακαδημαϊκή αλαζονεία. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το κουτσομπολιό. 

Αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και γι’ αυτό αποφεύγω ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Στη φιλία απεχθάνομαι την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με όσους δεν ξέρουν να πουν μια καλή κουβέντα ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δεν μπορώ να αποδεχτώ αυτούς που δεν αγαπάνε τα ζώα. 

Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ