Τρία πράγματα που δεν ξέρεις για τον στοματικό έρωτα

Το στοματικό σεξ (όπως και ο αυνανισμός) είναι θέμα ταμπού και συνήθως τα ζευγάρια προτιμούν να μην το συζητήσουν -έστω κι αν οι πλείστοι το κάνουν.

 

Υπάρχουν πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το στοματικό σεξ έχει ευεργετικές ιδιότητες, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Και για τα δύο φύλα, το στοματικό σεξ κάνει την σεξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα καθώς η έρευνα του ιατρικού δικτύου «NetDoctor» απέδειξε ότι διεγείρει και τους δύο και βοηθάει να ξεπεραστεί η δυσκολία της κορύφωσης.

Επίσης, είναι παράλληλα ένα προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σεξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σεξ, ενώ βοηθά και τη σχέση γενικότερα.

Τέλος, το στοματικό σεξ προστατεύει την καρδιά. Συγκεκριμένα, Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σεξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας, μια πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.


Πηγή: Kool News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ