Παιδικό εργαστήρι από το Σατιρικό [από 4 Οκτωβρίου]

Article featured image
Article featured image

Η Παιδική Σχολή του Σατιρικού Θεάτρου θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει στους μικρούς του φίλους σωστή θεατρική παιδεία, με τη διοργάνωση παιδικού εργαστηρίου, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, από 5 μέχρι 18 χρόνων.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Τα δίδακτρα παραμένουν €50 το μήνα. Μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στις αίθουσες της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στην Αγλαντζιά.

Φέτος θα λειτουργήσουν 4 τμήματα για μικρά παιδιά 5-7χρόνων, για πιο μεγάλα παιδιά του Δημοτικού, για μαθητές του Γυμνασίου και για μαθητές του Λυκείου. Στα τμήματα αυτά θα διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές: Υποκριτική, Ορθοφωνία, Αυτοσχεδιασμός, Θεατρικό Παιγνίδι, Ιστορία Θεάτρου και Σκηνογραφία. Στο τέλος της χρονιάς κάθε τμήμα θα παρουσιάσει ενώπιον του κοινού ολοκληρωμένο έργο ή αποσπάσματα έργων στη Μεγάλη Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα του Σατιρικού Θεάτρου 22312940 και 99639609. Η εγγραφή μπορεί να γίνει τηλεφωνικά χωρίς χρέωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ