Τι λέει η Apple για τα iPhone 6 που λυγίζουν

Λιγότερο από δύο 24ώρα μετά το ξέσπασμα του bendgate, της κατακραυγής του καταναλωτικού κοινού προς την Apple και τους ισχυρισμούς πολλών κατόχων ότι -ιδίως- το iPhone 6 Plus λυγίζει μετά από την καθημερινή χρήση και κυρίως όταν μεταφέρεται σε τσέπες, η Apple έδωσε την δική της εκδοχή για το θέμα, στο CNBC και το Re/code.

 

H αμερικάνικη εταιρεία υπερασπίστηκε τις νέες συσκευές της λέγοντας ότι δέχθηκε συνολικά 9 παράπονα που αφορούν σε λυγισμένα iPhone 6 Plus και ότι η συγκεκριμένη ζημιά μπορεί να συμβεί σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μετά από καθημερινή χρήση. Προέτρεψε, δε τους κατόχους να «χρησιμοποιούν συνετά τις συσκευές τους για να αποφύγουν το ανεπιθύμητο στράβωμα».

Η εταιρεία δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το κέλυφος της συσκευής κατασκευάζεται από ανοδιωμένο, ενισχυμένο αλουμίνιο καθώς επίσης ότι οι περιοχές της συσκευής που ενδέχεται να δεχτούν περισσότερη πίεση ενισχύονται με ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, ενώ τόνισε ότι οι συσκευές περνούν από εξαντλητικά stress test.

Ωστόσο, ο αντίκτυπος που είχε στην Apple το λεγόμενο bendgate, που υποστηρίχθηκε από τύπο, κοινό, ειδικούς πάσης φύσεως και ανταγωνιστές της Apple, ήταν τόσο μεγάλος που επηρέασε ακόμα και την πορεία της μετοχής της, σύμφωνα με το BBC.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ