Παχυσαρκία και τακούνια έστειλαν τον Κιμ νοσοκομείο

Article featured image
Article featured image

Προς διαλεύκανση φαίνεται να οδηγείται το μυστήριο με την εξαφάνιση του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό δεν εμφανίζεται δημόσια.

Σύμφωνα με εφημερίδα της Σεούλ, μετά από μαρτυρία Νοτιοκορεάτη αξιωματούχου που μόλις επέστρεψε από τη Βόρειο Κορέα, ο Κιμ αναρρώνει σε νοσοκομείο της Πιονγιάνγκ, μετά από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη και στους δύο του αστράγαλους

Ο παχύσαρκος Κιμ, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης φέρεται να υπέστη αρχικά διάστρεμμα και στη συνεχεια να έσπασε τους δυο αστραγάλους του κατά τη διάρκεια περιοδείας που έκανε σε στρατιωτικές βάσεις, εξαιτίας των ειδικών τακουνιών που φορά για να του προσθέτουν ύψος και κύρος.

Εκτιμάται ότι τα πόδια του δεν άντεξαν στην πίεση που τους ασκούνταν λόγω του υπερβολικού βάρους που έχει βάλει τελευταία ο ηγέτης της Βορείου Κορέας.

«Έχει παχύνει αισθητά από τότε που ανέλαβε την εξουσία», τονίζει αξιωματούχος του καθεστώτος που δεν θέλει να κατονομαστεί προσθέτοντας ότι μπορεί τώρα να είναι η αδυναμία του στο έμενταλ που τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί ξανά λόγω της ουρικής αρθρίτιδας που του προκλήθηκε από την κατάχρηση του αλκοόλ».

Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ακόμη ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζυγίζει πλέον 127 κιλά, φθάνοντας δηλαδή κοντά στο στόχο του να παχύνει όσο και ο παππούς του, ο οποίος θεωρείται «πατέρας του έθνους». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ