4 σημαντικά σημεία για να ανάψεις μια γυναίκα στα προκαταρκτικά

Article featured image
Article featured image

Καμία γυναίκα δε θέλει να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό, μη ξεγελιέσαι. Όλες οι γυναίκες χρειάζονται τον χρόνο τους για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όλα όσα μπορεί ένας άνδρας να τους προσφέρει. Μη βιάζεσαι και μην ξεχνάς: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Άγγιξε τη στα σωστά σημεία και άφησε τα τετριμμένα.

Οι ερωτογενείς ζώνες όπως ο λαιμός, το εσωτερικό του καρπού και τα γόνατά της είναι γνωστές και το άγγιγμα τους προβλέψιμο.

Τι πρέπει να της αγγίξεις για να περάσεις τα προκαταρκτικά σε άλλο επίπεδο;

Tα δάχτυλά της

Οι απολήξεις των νεύρων στα άκρα της είναι πολλές και οποιοδήποτε άγγιγμα εκεί δε μπορεί παρά να την αναστατώσει. Μπορεί στην αρχή απλά να το βρει γαργαλιστικό όμως όσο περνάει η ώρα το παιχνίδι θα γίνεται όλο και πιο…kinky.

Τα μαλλιά της

Στο κεφάλι της υπάρχουν περίπου 100.000 τρίχες και η καθεμία από τις οποίες είναι συνδεδεμένη με έναν μικροσκοπικό μυ του νευρικού συστήματος. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο διεγερτικό μπορεί να αποδειχθεί το άγγιγμα στο σημείο αυτό του άντρα που κοιμάται μαζί της. Τόλμησε το.

Το δέρμα της

Είναι ίσως το πιο παραπονεμένο σημείο του σώματός της. Προτιμάς να επικεντρώνεσαι στο πρόσωπο και το λαιμό της και ξεχνάς πόσο μπορεί να την ανάψει ένα απλό άγγιγμα στο χέρι ή την κοιλιά της. Ασχολήσου λοιπόν με ολόκληρο το κορμί της και δες την να τρέμει στα χέρια σου.

Το μυαλό της

Σε αντίθεση με τους άντρες οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές και λιγότερο σαρκικές. Ακόμα λοιπόν κι αν θεωρείσαι μάστερ του σεξ, αν δεν της διεγείρεις τον εγκέφαλο, δεν πας πουθενά. Δοκίμασε μαζί της διάφορα σενάρια, διάφορους ρόλους και μη ξεχνάς να της μιλάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ