Εθισμένος στις πόρνες ο ιμάμης της κολάσεως Αλ-Αουλάκι

Article featured image
Article featured image

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ ακραίος μουσουλμάνος ιμάμης Ανουάρ Αλ-Αουλάκι, ο οποίος κατονομάστηκε από τους Γάλλους τρομοκράτες αδελφούς Κουασί ως ο πνευματικός τους καθοδηγητής, ξόδευε χιλιάδες δολάρια σε πόρνες.

 

Σύμφωνα με έγγραφα του FBI που διέρρευσαν, ο φανατικός ιμάμης της Αλ Κάιντα χρησιμοποίησε πόρνες τουλάχιστον επτά φορές ενώ βρισκόταν στην Ουάσινγκτον. Ο εν λόγω ιμάμης, που σκοτώθηκε από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τον Σεπτέμβριο του 2011, πιστεύεται ότι το εν λόγω διάστημα διέθεσε 2.300 δολάρια σε πόρνες. Το πάθος του για πόρνες ήταν ο λόγος που είχε συλληφθεί το 1996 και το 1997.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η CIA πλήρωσε 250.000 δολάρια σε έναν πράκτορα της Αλ Κάιντα για να βρει μια νύφη στον τρομοκράτη ιμάμη με σκοπό να τον εντοπίσει και να τον δολοφονήσει. Ας σημειωθεί ότι ο Ανουάρ Αλ-Αουλάκι ήταν ανάμεσα στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο μετά τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Τον ρόλο της νύφης έπαιξε μια 32χρονη Κροάτισσα με το όνομα Αμίνα, η οποία υποτίθεται ότι ήταν θαυμάστριά του. Ο Αουλάκι τη βρήκε στο Facebook όπου έγραφε τα εξής: «Είμαι 32 ετών και έτοιμη για επικίνδυνα πράγματα. Ετοιμη να πεθάνω για τον Αλλάχ», έγραφε η νεαρή σε e-mail στον ιμάμη, σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν. Εκείνος της απάντησε μέσω Facebook και της έκανε πρόταση γάμου.

Ο πράκτορας που μεσολάβησε για την ανεύρεση της νύφης ήταν Δανός και η υπόθεση προκάλεσε σάλο στη Δανία όταν έγινε γνωστή, μετά τη δολοφονία του Αουλάκι. Η Δανία αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, ενώ και η CIA δεν αποκάλυψε ποτέ τον ρόλο του πράκτορα


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ