Έλα να σου πω τον καφέ... στη δική μου γλώσσα

Article featured image
Article featured image

Μία πρωτοβουλία της εθελόντριας Raquel, η oποία κατά τη διαμονή της στην Κύπρο ήρθε σε επαφή με πολλά άτομα τα οποία γνωρίζουν Ισπανικά και ήθελαν να εξασκήσουν το προφορικό τους λόγο αλλά σε μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

To EVyouth σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά τα Language Tables, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου από τις 10.30 μέχρι τις 12.30 στην «Καντίνα μου» στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών.

Μέσω των συναντήσεων αυτών θα προσφέρεται η δυνατότητα να γνωρίσει και να μιλήσει κανείς διάφορες ξένες γλώσσες σε μία χαλαρή και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο χώρο της «Καντίνας μου», να έρθει σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης και κουλτούρας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δυνατή για όλους αλλά με κάποιες μικρές προϋποθέσεις, πρώτο να μιλάτε μία από τη γλώσσα των τραπεζιών ανεξαρτήτως επιπέδου, να απολαύσετε ρε παιδάκι μου ένα καφεδάκι από την Καντίνα μου και καλή διάθεση.

Χάρη στο χαλαρό περιβάλλον που επικρατεί, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα όποιο τραπέζι επιθυμούν ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Μεταξύ άλλων, στις γλώσσες που προσφέρονται, ανήκουν η ελληνική, η γαλλική, η γερμανική, η ιταλική και η ισπανική.

Οι συντονιστές των τραπεζιών θα είναι άτομα τα οποία έχουν ως μητρική γλώσσα τη γλώσσα του τραπεζιού.

Λόγω του ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για κάθε τραπέζι θα ήταν καλό να κάνετε κράτηση από πριν στο 222 5678 2.

Η «Καντίνα μου» είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται για διαπολιτισμική ανταλλαγή και επικοινωνία σε άλλες γλώσσες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ