Οι γκέι μπαμπάδες πουλούν [και η Nikon το εκμεταλλεύεται]

Article featured image
Article featured image

Πιθανότατα θα θυμάστε τη viral - φωτογραφία με τους δύο κούλ γκέι μπαμπάδες που χτενίζουν τις μικρές τους κόρες μπροστά στον καθρέφτη.



Η φωτογραφία είχε ανέβει στο Instagram πριν από ένα περίπου χρόνο και είχε «σπάσει» το ίντερνετ, αποσπώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο ενθαρρυντικά όσο και ομοφοβικά σχόλια.

Η οικογένεια Lewis κάνει τώρα ξανά τον γύρο του κόσμου, αφού πρωταγωνιστεί στη καινούρια διαφημιστική καμπάνια του φωτογραφικού κολοσσού της Nikon, συμμετέχοντας σε ένα όμορφο όσο και συγκινητικό διαφημιστικό βίντεο.

Στο διάρκειας δύο λεπτών διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, οι δύο περήφανοι πατεράδες μας ξεναγούν στην καθημερινότητα της οικογένειάς τους και μιλούν για το χρονικό αλλά και της αντιδράσεις της viral φήμης τους που ξεκίνησε από μία χαριτωμένη αγουροξυπνημένη selfie.

«Αυτή είναι η καθημερινότητά μας, ξυπνώντας στις 5:30 το πρωί και ετοιμάζοντας τις κόρες μας για το σχολείο. Ήταν μία αθώα φωτογραφία», ακούμε τον Kaleb να λέει στο βίντεο.

«Ο Kordale ήταν σαν να λέει στη φωτογραφία 'Δείτε τι έχω να αντιμετωπίσω πρωί πρωί', και ξαφνικά η εικόνα έλαβε χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, και ακόμα μας φαίνεται απίστευτο», συνεχίζει. «Για ποιον λόγο μία τέτοια φωτογραφία να γίνει τόσο viral;» 

Η περσινή φωτογραφία:

 

Το διαφημιστικό της Nikon:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ