Η ISIS απειλεί να σκοτώσει 2 Ιάπωνες ομήρους

Article featured image
Article featured image

Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» απείλησε με ένα νέο βίντεο πως θα σκοτώσει δύο Ιάπωνες που ισχυρίζεται πως κρατάει ως όμηρους και ζήτησε λύτρα 200 εκατ. δολαρίων από την ιαπωνική κυβέρνηση.

 

Το βίντεο αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους και η αυθεντικότητα του δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί.

Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», ελέγχει μεγάλα τμήματα εδάφους στο Ιράκ και τη Συρία και με αυτό το βίντεο απειλεί να «σκοτώσει μέσα σε 72 ώρες τους δύο ομήρους» και «ζητεί από την ιαπωνική κυβέρνηση να πληρώσει 200 εκατ. δολάρια για να σώσει τη ζωή τους».

Η μαυροντυμένη φιγούρα που φαίνεται στο βίντεο, κρατάει ένα μαχαίρι και στέκεται σε μια ερημική περιοχή μαζί με δύο άνδρες που φορούν πορτοκαλί στολές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το vintage ως διαφύλαξη ταυτότητας

Article featured image

Ανοίγει η συζήτηση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή στο διάστημα

Article featured image

Η πτήση ενός γουρουνιού που «σκοτείνιασε» ένα ολόκληρο χωριό