Η ISIS απειλεί να σκοτώσει 2 Ιάπωνες ομήρους

Article featured image
Article featured image

Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» απείλησε με ένα νέο βίντεο πως θα σκοτώσει δύο Ιάπωνες που ισχυρίζεται πως κρατάει ως όμηρους και ζήτησε λύτρα 200 εκατ. δολαρίων από την ιαπωνική κυβέρνηση.

 

Το βίντεο αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους και η αυθεντικότητα του δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί.

Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», ελέγχει μεγάλα τμήματα εδάφους στο Ιράκ και τη Συρία και με αυτό το βίντεο απειλεί να «σκοτώσει μέσα σε 72 ώρες τους δύο ομήρους» και «ζητεί από την ιαπωνική κυβέρνηση να πληρώσει 200 εκατ. δολάρια για να σώσει τη ζωή τους».

Η μαυροντυμένη φιγούρα που φαίνεται στο βίντεο, κρατάει ένα μαχαίρι και στέκεται σε μια ερημική περιοχή μαζί με δύο άνδρες που φορούν πορτοκαλί στολές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ένας μετεωρίτης έπεσε σε σπίτι στο Χιούστον [βίντεο]

Article featured image

Η Τζίτζι Γκονζάλες μετακόμισε από το Σικάγο στην Ισπανία πριν από ένα χρόνο και ζει σαν ημι-συνταξιούχος

Article featured image

Ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία στον κόσμο έχει μία από τις μεγαλύτερες τρύπες που δημιούργησε ποτέ ο άνθρωπος