Είναι τα wine bars οι νέες pubs;

Article featured image
Article featured image

Χθες είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά στο γραφείο (η συζήτηση φυσικά έγινε εκτός γραφείου, στο μοίρασμα ενός μπουκαλιού κόκκινου κρασιού) για το πιο μαγαζιά της πόλης είναι τα πλέον διαχρονικά, με πολυετή ιστορία.

 

Όλα ανεξαιρέτως τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι αφορούσαν σε pubs, αυτές τις κλασσικές με τον cozy χαρακτήρα, το πολύ ξύλο στη διακόσμηση, την τεράστια συλλογή από μπίρες και το καλό φαγητό.

Οπότε, όχι, τα wine bars που αυτό το διάστημα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια (δεν το λέμε για κακό), σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως οι new age pubs. Εξάλλου, τα πρώτα δοκιμάστηκαν, άντεξαν στον χρόνο και είναι ακόμα εδώ. Κλασσικές αξίες που λέμε. Για να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και για τα wine bars…

Όπως και να ‘χει πάντως, χαιρόμαστε ιδιαίτερα αφού επιτέλους στο νησί άνοιξαν αρκετά εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής wine bars, που προωθούν τόσο τις διεθνείς (ενίοτε value for money) ετικέτες όσο και το κρασί του τόπου μας που τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί αρκετά ανταγωνιστικό και σίγουρα υπολογίσιμο.

Σχεδόν δεν τις προλαβαίνουμε τις νέες αφίξεις σε ότι αφορά στα wine bars, αλλά αυτό μάλλον σημαίνει πως το είχαμε ανάγκη.

Η ομάδα του Time Out Cyprus βγήκε... «κρασότσαρκα» και τα παρουσιάζει ένα προς ένα!

 

Το Φελλός Wine Bar στη Λευκωσία



Το Barrique Wine & Deli στη Λευκωσία



To Cicchetteria στη Λεμεσό



Το Alchemies Café & Wine bar​ στη Λάρνακα

 

Πάτησε ΕΔΩ για να δεις την πλήρη λίστα των Wine Bars στη Λευκωσία.

Και ΕΔΩ την πλήρη λίστα των Wine Bars σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.



Κεντρική φωτογραφία: Vino Cultura Tapas Bar


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ