Οι μεγάλοι νικητές των «ΙΝ Business Awards»

Article featured image
Article featured image

Οι άριστοι του κυπριακού επιχειρείν όπως αναδείχθηκαν στα «ΙΝ Business Awards», των οποίων η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 22 Ιανουαρίου.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιάκωβος Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ιacovos Photiades Foodstuff Suppliers, από τους Φειδία Πηλείδη, Πρόεδρο του ΚΕΒΕ και Χρίστο Μιχαηλίδη, Πρόεδρο της ΟΕΒ.

 

 

MANAGER

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΟΥΡΟΣ, VICE PRESIDENT, FINANCIAL DIVISION, NCR MIDDLE EAST AFRICA  REGION


Ο Γιώργος Φλούρος παρέλαβε το βραβείο από τους Λούκα Μαραγκό, CEO της ΤFI Markets και Άγγελο Γρηγοριάδη, Πρόεδρο του Cyprus Investment Funds Association.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

EDT OFFSHORE


Ο Μάριος Παναγιώτου, Finance Director της EDT Offshore, παρέλαβε το βραβείο από τους Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και  Άγγελο Λoίζου, Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΟΤ.

 

 

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

H. HERCULES SPORTS


Ο Ηρακλής Ηρακλέους, γενικός διευθυντής της Η. Hercules Sports, βραβεύτηκε από τους Αλεξάνδρα Ατταλίδου, Αναπληρώτρια επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και Νίκο Τορναρίτη Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΔΗΣΥ

 

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Η κυρία Παγώνα Λίγγου, Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων και Επικοινωνίας, της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού παρέλαβε το βραβείο από τους Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, Πρόεδρο του CIPA και Βασίλη Πετρίδη, CEO της Laiko Cosmos Trading.

 

 

ETAIΡIKH KOINΩΝΙΚΗ EΥΘΥΝΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΑΚΟΛΑ


Ο Νίκος Σιακόλας, εκτελεστικός πρόεδρος CTC, παρέλαβε το βραβείο από τους Μάριο Δημητριάδη υπουργό Συγκοινωνιών και Γιάγκο Χατζηγιάννη, αναπληρωτή διευθυντή του Cyprus Institute of Marketing.

 

 

BEST WORKPLACE

COSTAS PAPAELLINAS ORGANIZATION

Ο κ. Πανίκος Βασιλείου, γενικός διευθυντής του Οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα, παρέλαβε το βραβείο από τους Ειρένα Γεωργιάδου, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας και Φίλιππο Πατσαλή, Υπουργό Υγείας.

 

 

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ATYOURSERVICE


Ο Μιχάλης Οικονόμου, συνιδρυτής της ATYOURSERVICE, παρέλαβε το βραβείο από τους Αντρέα Νεοκλέους, Business Director της ΜΤΝ και τον Κωνσταντίνο Ηροδότου, Έφορο Αποκρατικοποιήσεων.

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΥΠΡΟΣ Λ. ΤΣΕΝΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ WADE ADAMS MIDDLE EAST

Ο Γιώργος Λακκοτρύπης, Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου,Βιομηχανίας και Τουρισμού απένειμε το βραβείο Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό στον Κύπρο Λ. Τσέντα.

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

YOUNG BUSINESS LEADER AWARD ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

ΈΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΛΟΪΖΙΔΗΣ ΓΙΟΛΙΤΗΣ ΔΕΠΕ


Η Έμιλυ Γιολίτη, Συνέταιρος της Αριστοδήμου Λοϊζίδης Γιολίτης ΔΕΠΕ παρέλαβε το βραβείο Young Business Leader Award εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή από τον Κωνσταντίνο Ιωάννου, μέλος του Δ.Σ. της ΙΜΗ.

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

EDITOR’S CHOICE AWARD


ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Editor’s Choice Award παρέλαβε ο Θωμάς Καζάκος, γενικός διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου από την Έλενα Λεοντίου, Διευθύντρια Media της ΙΜΗ.

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΡΑΜΟΝΤΑΝΗΣ CEO CARAMONDANI BROS PLC


Ο Γεράσιμος Καραμοντάνης βραβεύθηκε για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή της Κύπρου από τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

 

Δες ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις των βραβευθέντων.


Πηγή: In Business

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ