Δεν έχει εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ ο Φιντέλ Κάστρο

Ο Φιντέλ Κάστρο, με μια επιστολή που έγραψε τη Δευτέρα αναφέρει ότι δεν εμπιστεύεται τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν απορρίπτει την προσέγγιση με την Ουάσιγκτον.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ιστορικός ηγέτης της κουβανικής επανάστασης και πρώην πρόεδρος της χώρας, αναφέρει επίσης στην επιστολή:


«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν έχω ανταλλάξει ούτε μία λέξη με αυτούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει απόρριψη της ειρηνικής λύσης στη σύγκρουση».


«Κάθε ειρηνική ή συμπεφωνημένη λύση στα προβλήματα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των λαού μας ή κάθε λαού της Λατινικής Αμερικής που δεν συνεπάγεται βία ή τη χρήση βίας πρέπει να αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες».

«Θα υπερασπιστούμε τη συνεργασία και τη φιλία με όλους τους λαούς του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η πολιτική μας αντίπαλος» συμπληρώνει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Viral βίντεο δείχνει πώς ένα μπουκάλι νερού παραλίγο να κάψει αυτοκίνητο

Article featured image

Επιβίωσε από πτώση 450 μέτρων σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές αναρρίχησης

Article featured image

Οι νέοι γονείς στη Γαλλία δικαιούνται ένα νέο είδος άδειας για να φροντίσουν τα παιδιά τους