Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στη Γερμανία [κοιμούνται με 20 άνδρες το βράδυ]

Οι εργαζόμενες κοιμούνται με τουλάχιστον 20 άνδρες τη βραδιά, ενώ οι πελάτες λένε ότι το σεξ είναι ακόμα μία υπηρεσία.


Article featured image
Article featured image

Βρίσκεται στην Στουτγκάρδη και αποτελεί τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Γερμανίας, απασχολώντας πάνω από 150 κορίτσια, όπως επίσης, μάγειρες, σερβιτόρους και προσωπικό πωλήσεων.

Το εντυπωσιακό βέβαια, είναι ο τεράστιος αριθμός πελατείας που έχει κάθε χρόνο, που αγγίζει τους 50.000 άνδρες. Ο οίκος αναοχής λειτουργεί απολύτως νόμιμα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πελατών, η ατμόσφαιρα μέσα στον οίκο, είναι παραδεισένια. Όμορφα κορίτσια, με τα οποία οι πελάτες αναπτύσσουν και πιο προσωπικές σχέσεις, καθώς όπως λέεει ένας πελάτης «δεν φοβάσαι». 

Ο οίκος ανοχής έχει πολυτελή δωμάτια, τζακούζι, σάουνα και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης.

Η Γερμανία αποποινικοποίησε την πορνεία το 2002 και η βιομηχανία του σεξ έφτασε να έχει κέρδη πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ. Παραπάνω από 400.000 κορίτσια εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο, αριθμό 5 φορές μεγαλύτερο από εκείνο στην Αγγλία. Τα εργαζόμενα κορίτσια πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 79 ευρώ, για να μπορέσουν να εργαστούν στον συγκεκριμένο οίκο, ενώ οι μηνιαίες αποδοχές τους μπορούν να φτάσουν τα 8.000 ευρώ.

Η Γερμανία είναι μία από τις 8 χώρες της Ευρώπης, όπου επιτρέπεται η πορνεία. Η Ολλανδία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ελλάδα , η Τουρκία, η Λεττονία και η Ουγγαρία, έχουν αποποινικοποιήσει επίσης την πορνεία.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ