«Ο πατέρας μου κρεμάστηκε όταν με είδε γυμνή στο Playboy»

Ένα «κουνελάκι» του Playboy εξομολογείται πως βρήκε τον πατέρα της απαγχονισμένο  στη σοφίτα του σπιτιού του, όταν την είδε γυμνή στο ρουμανικό περιοδικό Playboy.


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για την 25χρονη Loredana Chivu, η οποία χαρακτηριστικά είπε «Δεν το περίμενα, ότι θα έκανε κάτι τόσο ακραίο, όπως το να δώσει τέλος στη ζωή του. Δεν το φανταζόμουν ποτέ».

«Σταμάτησε να μου μιλάει, ήταν αρκετά αναστατωμένος όταν έμαθε τι είχα κάνει, απομονώθηκε από τους ανθρώπους και προσπάθησε να απομονώσει και εμένα από την υπόλοιπη οικογένεια. Πίστευα ότι εκεί θα τελείωνε όλο αυτό, ότι θα το ξεπερνούσε αλλά δε περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

«Ποτέ δεν ξεπέρασα το σοκ από την αυτοκτονία του πατέρα μου. Δεν άφησε σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του κι όλοι μου έλεγαν, ότι μέχρι το τέλος ήταν χαρούμενος και χαμογελαστός. Είναι ένα μυστήριο, το γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και μιλούσαμε κάθε μέρα. Μέχρι που έβγαλα τις φωτογραφίες. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, μου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τον πόνο από το πώς έφυγε» δήλωσε η 25χρονη.

Η Loredana, σήμερα, ζει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το σοκ και δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τον πόνο που της προκάλεσε η αυτοκτονία του πατέρα της.


ον πόνο από το πώς έφυγε».ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ