Έρχεται η λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων [σε ένα ωραίο αγρόκτημα στη Λευκωσία]

Αν ξέρεις από βιολογικά προϊόντα, αν τρέφεσαι συνειδητά με αυτά, κι αν τα έχεις εντάξει στην καθημερινότητά σου, σίγουρα θα βρεις, όπως κι εμείς, απίστευτα ευχάριστη την είδηση που μας φέρνουν οι βιοκαλλιεργητές του νησιού.

 


Article featured image
Article featured image

Σε ένα χώρο κοντά στο Jumbo και το Pavilion Hall, στη Λευκωσία, δημιουργείται και θα εγκαινιαστεί την 1η Μαρτίου, το Βιολογικό Αγρόκτημα του Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών Κύπρου.

Σε ένα πολύ ωραίο χώρο με ψηλά κυπαρίσσια, θα τοποθετηθεί ένα ξύλινο σπίτι, ενώ το όλο concept θα παραπέμπει σε θεματικό πάρκο με ότι συνεπάγεται ο συγκεκριμένος όρος: στο χωράφι θα καλλιεργούνται λογής-λογής εποχιακά φρούτα και λαχανικά, οι επισκέπτες θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τον Σύνδεσμο αλλά και γενικότερα για τη βιοκαλλιέργεια, θα υπάρχει έκθεση προϊόντων, ενώ θα γίνεται και πώληση των όσων θα παράγονται, σε τιμές χαμηλότερες απ’ ότι στα καταστήματα και τις υπεραγορές.


Επιπλέον, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, θα πραγματοποιείται Λαϊκή Αγορά με τη συμμετοχή πολλών παραγωγών από όλες τις πόλεις του νησιού και με τα προϊόντα να διατίθενται σε τιμές παραγωγού!






Πληροφορίες 99592598 & pingouras@hotmail.com.

 

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ