Κάνει θεραπεία καθαρισμού κόλπου με ατμό και το συστήνει

Η ηθοποιός, Gwyneth Paltrow συστήνει στις γυναίκες να δοκιμάσουν τον καθαρισμό του κόλπου τους… με ατμό!

 


Article featured image
Article featured image

Μέσω του προσωπικού της site η 42χρονη, μοιράζεται διάφορες συμβουλές ομορφιάς με τις γυναίκες. Αυτή τη φορά τους πρότεινε να δοκιμάσουν την εν λόγω θεραπεία σε ένα συγκεκριμένο σπα στη Σάντα Μόνικα.



Η ηθοποιός συγκεκριμένα έγραψε «Κάθεσαι πάνω σε ένα μίνι-θρόνο, και ένας ατμός συνδυασμένος με υπέρυθρες και αρωματικά φυτά, καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου. Είναι μια απίστευτη ενεργειακή απελευθέρωση, και όχι απλά ένας…ντους με ατμό. Σε βοηθάει επίσης να εξισορροπείς τα επίπεδα των θηλυκών σου ορμονών. Αν βρεθείς στο Λος Άντζελες πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις».



Η εν λόγω θεραπεία καθαρισμού, κοστίζει 50 δολάρια για μισή ώρα συνεδρίας, περίπου δηλαδή 44 ευρώ.



Σύμφωνα μάλιστα με το website του εν λόγω spa, ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό, βοηθά στην προστασία από έλκη και όγκους, ενεργοποιεί στην παραγωγή γάλακτος τις γυναίκες, ενώ βοηθά και στις πεπτικές διαταραχές.



Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί διαφωνούν και πιστεύουν ότι είναι μια διαδικασία όχι απλά περιττή αλλά και βλαπτική. Κάποιοι μάλιστα προειδοποιούν τις γυναίκες πως δεν είναι απίθανο να πάθουν και… εγκαύματα από τον ζεστό ατμό.








ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ