Πήγε στο Μαξίμου με τη μηχανή ο Βαρουφάκης [βίντεο]
Εντελώς διαφορετικό είναι το στυλ με το οποίο κινούνται (ντύνονται, μετακινούνται) τα μέλη της κυβέρνησης Τσίπρα. Τουλάχιστον ορισμένα από αυτά, όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κάθε μέρα δεν σταματά να εκπλήσσει.
Ετσι, αφού την Πέμπτη πήγε στο υπουργείο Οικονομικών, προφανώς, με ταξί και εν συνεχεία ως την Ερμού με τα πόδια και χωρίς φρουρά (και φυσικά το σακίδιο στον ώμο), την Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη μηχανή του. Και δεν πάρκαρε απ' έξω, αλλά στα σκαλιά της πρωθυπουργικής κατοικίας.
Ηταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ένας μοτοσικλετιστής σταμάτησε με τη μηχανή (Yamaha XJR 1300) του έξω από τη δίφυλλη σιδερένια πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και άρχισε να κορνάρει για να του ανοίξουν. Το ποιος ήταν δεν μπορούσε εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, καθώς ο αναβάτης της μηχανής φορούσε κράνος. Ενας φρουρός πλησίασε τον μοτοσικλετιστή, συνομίλησε μαζί του, η σιδερένια πύλη άνοιξε και η μηχανή με τον αναβάτη της συνέχισε την πορεία της ως τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, όπου και αποκαλύφθηκε ποιος ήταν... Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Με το σακίδιο στην πλάτη φυσικά.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον πρωθυπουργό ήταν έκτακτη και σκοπός της είναι η προετοιμασία της συνάντησης που θα έχουν οι δυο τους αργότερα σήμερα με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.